Serc

Westmaas

Lekkage Controle Rijnmond

Lekkage vinden en herstellen
Lekkages vinden voor Particulieren en bedrijven, onderzoek en bouwbegeleiding, adviezen en totaaloplossingen.

Lekkage Controle Rijnmond
Gaarde 23 3273 XA Westmaas
Telefoon : 0186-849041
Mobielnr : 06-44832160

Website Lekkage Controle Rijnmond 

Geschiedenis bedrijven uit Westmaas

Westmaas kent veel bedrijven die al jaren bestaan en we proberen dan ook zo veel mogelijk van die geschiedenis in woord en beeld weer te geven. Heeft u verhalen of foto's dan plaatsen we die graag.

Link naar geschiedenis bedrijven uit Westmaas

Horeca in Westmaas

Een duidelijk overzicht van alle Horeca-gelegenheden in Westmaas waar u naast de Restaurants en de Cafe's ook alle andere gelegenheden zoals Snackbars etc. kunt vinden.

Link naar de de horeca in Westmaas

Alle winkels in Westmaas

Een duidelijk overzicht van alle winkels in Westmaas zodat u snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. Alle informatie van iedere winkel en met 1 muisklik ziet u ook direct een eventuele website.

Link naar alle winkels in Westmaas

Auto's en accessoires in Westmaas

In Westmaas is de autohandel zeer ruim vertegenwoordigd, maar ook kunt u op veel plaatsen terecht voor accessoires, banden, APK, onderhoud en reparatie. In het auto-overzicht is alles snel en makkelijk te vinden.

Link naar het totale auto-overzicht in Westmaas

Naar school in Westmaas

Alle informatie over alle scholen in Westmaas. Alles wat u wilt weten van of over een school kunt u nu simpel en snel vinden in het overzicht van scholen in Westmaas.

Link naar onderwijs in Westmaas

Over Westmaas

Westmaas is ontstaan na de indijking van de polders Moerkerken en Munnikenland. Zweder van Abcoude, heer van Gaesbeek, heer van Strijen, schonk het Munnikenland, een deel van de ambachtsheerlijkheid Strijen, aan de monniken van het Kartuizerklooster te Utrecht. Het land, voornamelijk rietlanden, werd door de monniken bedijkt waarna het dorp Westmaas ontstond. In het eind van de 18e eeuw is het dorp Westmaas voor een groot deel afgebrand. De brand bleek gesticht door zwervers. Daarna was het nog jarenlang verboden om zwervers onderdak te bieden of met een brandende pijp over straat te gaan.

Binnenbedijkte Maas, gelegen aan de Noordkant van Westmaas. De Binnenbedijkte Maas is een meer in de kern van de Hoeksche Waard waar verschillende sporten worden uitgeoefend. Aan de Noordkant van Westmaas en aan de Zuidkant van Mijnsheerenland zijn strandjes die in de warme zomer druk bezocht worden door de dorpsbewoners. Op de Binnenbedijkte Maas wordt vaak gezeild en sinds kort is de zeilclub van Westmaas naar Mijnsheerenland verhuisd. Vanuit Westmaas en Mijnsheerenland is het mogelijk door te varen naar Recreatieoord Binnenmaas (waar o.a. verschillende eetgelegenheden; een zwembad; een grote speeltuin; de kinderboerderij te vinden zijn) Maasdam en Puttershoek.

Telefoongids Westmaas

Heeft u snel een telefoonnummer nodig van bijvoorbeeld een Huisarts, de Politie of een gemeentelijke instantie? In ons overzicht vindt u direct alle belangrijke telefoonnummers duidelijk vermeld.

Link naar alle belangrijke telefoonnummers

Sport in Westmaas

Alle informatie over alle sportclubs in Westmaas en sport-verenigingen. Van telefoonnummer tot contactpersoon en van lid worden tot de hoogte van de contributie.

Link naar alle sportverenigingen in Westmaas

Vacatures in Westmaas en omgeving

Wonen in Westmaas

U woont al in Westmaas maar u bent op zoek naar een andere woning? Of u wilt juist in Westmaas komen wonen? En bent u op zoek naar een huurhuis of zoekt u een koopwoning? We proberen u zo breed mogelijk te informeren over het wonen in Westmaas op onze wooninformatiepagina waar u naast alle te koop staande huizen ook een overzicht van alle huizen die te huur staan kunt vinden.

Link naar alle woningen in Westmaas

Woningen te koop in Westmaas

Makelaars in Westmaas

Werkgelegenheid en Vacatures Westmaas

Bent u op zoek naar een baan? Of komt u binnenkort als schoolverlater of herintreder weer op de arbeidsmarkt in Westmaas? Alle beschikbare banen in Westmaas en omstreken kunt u altijd actueel op onze vacaturewijzer vinden.

Link naar werkgelegenheid in Westmaas

Banken en Financiele Zaken in Westmaas

Voor al uw financiele zaken in Westmaas is er een aparte pagina op deze website waar u snel kunt vinden wat u zoekt. Alle bankzaken zoals sparen, hypotheek en lening. Maar ook aandacht voor pensioenen, zorgverzekeringen en verzekeringen in het algemeen.

Link naar banken in Westmaas

Openbaar Vervoer Westmaas

Een compleet overzicht van al het Openbaar Vervoer in de gemeente Westmaas met alle noodzakelijke dienstregelingen en wetenswaardigheden van trein, bus en taxi.

Link naar Openbaar Vervoer in Westmaas

Openbaar Vervoer Westmaas

Een compleet overzicht van al het Openbaar Vervoer in de gemeente Westmaas met alle noodzakelijke dienstregelingen en wetenswaardigheden van trein, bus en taxi.

Link naar Openbaar Vervoer in Westmaas